Vuurwerk is kunst. Een show is voor ons niets minder dan schilderen met lichteffecten. Na vele jaren ervaring weten wij precies hoe we het publiek spectaculair kunnen verrassen, of dat nu tijdens een groot evenement is of tijdens een kleine partij. Half Nederland gaat elke Oudejaarsavond met ons Nationale Vuurwerk knallend het nieuwe jaar in; diezelfde hoge kwaliteit, geborgde veiligheid en passie voor vuurwerk wordt tijdens elk feest of evenement geleverd. Hierdoor hebben we veel vaste partners die keer op keer terug komen voor onze kunst en kunde.

Vreugdevuur Scheveningen

Vanaf 2015 werken Dream Fireworks en Vreugdevuur Scheveningen samen aan het nieuwjaarsevenement op het strand van Scheveningen. Dit evenement is mede dankzij de bijdrage van Dream Fireworks uitgegroeid tot het populairste nieuwjaarsevenement van Nederland met zo’n 200.000 bezoekers uit binnen -en buitenland. Naast de professionele vuurwerkshow verzorgd Dream Fireworks ook de ontsteking voor het grootste vreugdevuur ter wereld tijdens oud en nieuw.

Vierdaagse Feesten

We werken al tien jaar met Dream Fireworks naar volle tevredenheid samen . Zowel op het creatieve vlak, als in het meedenken in de vergunnings-voorwaarden als op de veranderende eisen inzake veiligheid heeft Dream Fireworks bewezen flexibel en betrouwbaar te zijn. Binnen budget, al dan niet op de maat van muziek, op de ene of de andere locatie, Dream Fireworks denkt actief aan de voorkant mee in verbeteringen en veranderingen. Zelfs toen we hen vorig jaar uitdaagden om het vuurwerk te verduurzamen lukte het hen om als eerste in Europa – in samenwerking met een producent – een milieuvriendelijke variant aan te bieden. En een variant waar ze instonden voor de kwaliteit en beleving. En daar hebben wij – en 60.000 bezoekers  – wederom enorm van genoten.

landgoed huis de voorst

Sinds 2004 werken wij van Landgoed Huis de Voorst, samen met Dream Fireworks. Afspraken worden altijd nagekomen, prijs/kwaliteit is uitstekend en wordt voorzien van alle veiligheidsmaatregelen. 

Zonder meer een betrouwbaar bedrijf welke met ons meedenkt, leeft en altijd samen de juiste grens opzoekt. In één woord: top!

Vuur en licht op het water

We werken al vele jaren samen Dream Fireworks aan het vuurwerk. Ieder jaar zijn er verbeteringen aangebracht en dat zullen we ook volgend jaar weer doen. De vuurwerkshow bij de Watertoren is van hoge kwaliteit en staat in de top 10 van mooiste vuurwerken in Nederland. Het evenement omvat ruim 20.000 actieve deelnemers en toeschouwers. Wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Veiligheid is een wezenlijk aspect van het vuurwerk. Dream Fireworks regelt de vergunningaanvraag van A tot Z.

Als we onze ervaring met Dream Fireworks in enkele woorden zouden moeten samenvatten: professioneel, kwaliteit, vernieuwend, veilig en verantwoord, solide uitvoering, teamwerk… kortom: vakwerk!

ANDERE PARTNERS