We hebben voor zowel binnen als buiten diverse mogelijkheden voor de meest uiteenlopende effecten.

Hieronder vind u een aantal van de mogelijke effecten toegelicht.

LED IBC

Sinds kort beschikken wij over een groot aantal LED IBC’s. Dit zijn grote vierkante kubussen die verschillende kleuren licht geven. Dit geeft een prachtig effect ter aankleding van uw evenement of feest.

Meer informatie: LED it Dream

CO2

CO2 geeft een heftig witte pluimeffect. Dream Fireworks kan het volgende voor uw evenement verzorgen: CO2 Gun, CO2 Jet, CO2 Power Jet en de Psyco 2 Jet. Dit is een waar succes voor ieder evenement.

Ballondecoratie

Voor iedere gelegenheid kunnen wij diverse soorten ballondecoraties aanleveren. Van ballonwanden met uw bedrijfslogo tot pilaren en aankleding tijdens uw bruiloft.

SMOKE

Rookmachines zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De JEM ZR 35 zorgt voor dikke rookpluimen. Ook hebben we de Smoke Jet van MagicFX beschikbaar. Deze rookmachine kan in alle posities worden gebruikt, je kan hem neerzetten en zelfs ondersteboven hangen. Aan deze machine is een LED toegevoegd zodat de rook in diverse kleuren kan veranderen.

Vallend doek

Dream Fireworks heeft het Powerdrop systeem van MagicFX in het assortiment. Dit valdoeksysteem kan voor alle onthullingen worden gebruikt. Normale hangen wij hier zwarte backdrops aan op maar een spandoek met bedrijfslogo is ook mogelijk. Doormiddel van één druk op de knop valt het doek weg en zo kunt u iets onthullen.

Flame

 Zoals iedereen wel eens gezien heeft kunnen flames niet ontbreken op uw evenement of festival. De Stage Flame en Flamaniac zijn zijn op dit moment het meest gebruikte product.. Naast de special effects van MagicFX beschikt Dream Fireworks over de gasvlammen van Explo. Deze gasvlammen bereiken een maximale hoogte van ca. 5 meter. Een echte aanrader van Explo is de Flame Gun.

Confetti

Confetti is in alle soorten en maten te verkrijgen. Naast de kleur zijn er ook diverse vormen confetti te verkrijgen, denk hierbij aan sterren of hartjes.Maar ook voor in het theater is er van alles beschikbaar. De MagicFX Powershot , Confetti Gun en Shotbase is het eenvoudigt in gebruik in combinatie met kant en klare shooters. Voor de grote festivals gebruikt Dream Fireworks de MagicFX Stadium Blaster, Stadium Shot, Stadium Shot X-Treme, Super Blaster en Super Blaster XL.