Buitenvuurwerk

Bent u op zoek naar buitenvuurwerk voor een spectaculaire vuurwerkshow? Dream Fireworks heeft een breed assortiment qua vuurwerkeffecten. Voor elke locatie kunnen we een geschikte show schrijven én uitvoeren. Of het nu voor een evenement is of voor een verjaardag, wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en regelen voor u het buitenvuurwerk. Samen bekijken we wat uw wensen zijn, en hoe dat in een sprankelende show kan worden gegoten.

 

Veilig buitenvuurwerk

Veiligheid staat bij ons voorop: daarom wordt de locatie bekeken en gecheckt op een goede plek voor het publiek. In de uren voorafgaand aan het feest wordt het buitenvuurwerk opgebouwd door onze medewerkers. Tijdens de show zelf is er altijd iemand met de vereiste documenten aanwezig. Na afloop ruimen we alles natuurlijk weer op zodat alleen een kleurige herinnering overblijft.

Houdt er rekening mee dat het aanvragen van een vergunning bij kleine vuurwerken circa 2 weken duurt en dit kan oplopen tot 14 weken voor een grote professionele show. Bij een kleine show hanteren wij een veiligheidsafstand vanaf 40 meter naar het publiek, dit betekent 80 meter in het rond. Bij een grote professionele show hanteren wij een veiligheidsafstand vanaf 120 meter naar het publiek, dus 240 meter in het rond.

 

De mogelijkheden van buitenvuurwerk

Dream Fireworks hanteert de veiligheid, het enige wat u hoeft te doen is aangeven wat uw wensen zijn op het gebied van buitenvuurwerk en eventuele special effects. Dream Fireworks verzorgt vervolgens het buitenvuurwerk in een fantastische show en regelt daarnaast de vergunningaanvraag, de verzekering, Kiwa gecertificeerd personeel, op- en afbouw van de vuurwerkshow en uiteindelijk een schone locatie na afloop van het vuurwerk.

Voor locaties waar geen 40 meter veiligheidsafstand haalbaar is, zoals op podiums ed., hebben wij speciaal vuurwerk ontwikkeld in samenwerking met onze partner in Spanje. Dit buitenvuurwerk is gekeurd en getest om op korte afstand (vanaf 2 meter) te gebruiken. Ideaal dus wanneer uw buitenlocatie een geringe oppervlakte heeft, maar u het publiek toch wil verrassen met buitenvuurwerk!

 

Meer informatie over buitenvuurwerk van Dream Fireworks

Wilt u graag meer informatie ontvangen over ons buitenvuurwerk? Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw locatie kunnen bespreken.

Referenties

Vuur en licht op het water

Vuur en licht op het water

We werken al vele jaren samen Dream Fireworks aan het vuurwerk. Ieder jaar zijn er verbeteringen aangebracht en dat zullen we ook volgend jaar weer doen. De vuurwerkshow bij de Watertoren is van hoge kwaliteit en staat in de top 10 van mooiste vuurwerken in Nederland. Het evenement omvat ruim 20.000 actieve deelnemers en toeschouwers. Wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Veiligheid is een wezenlijk aspect van het vuurwerk. Dream Fireworks regelt de vergunningaanvraag van A tot Z.

Als we onze ervaring met Dream Fireworks in enkele woorden zouden moeten samenvatten: professioneel, kwaliteit, vernieuwend, veilig en verantwoord, solide uitvoering, teamwerk… kortom: vakwerk!

Vreugdevuur Scheveningen

Vreugdevuur Scheveningen

Vanaf 2015 werken Dream Fireworks en Vreugdevuur Scheveningen samen aan het nieuwjaarsevenement op het strand van Scheveningen. Dit evenement is mede dankzij de bijdrage van Dream Fireworks uitgegroeid tot het populairste nieuwjaarsevenement van Nederland met zo’n 200.000 bezoekers uit binnen -en buitenland. Naast de professionele vuurwerkshow verzorgd Dream Fireworks ook de ontsteking voor het grootste vreugdevuur ter wereld tijdens oud en nieuw.

Neem contact op