Flames

Explo X2 Wave Flamer

De Explo X2-Wave-Flamer combineert een vloeistofgestuurd vlamsysteem met moving-head-technologie in een compact apparaat. Deze machine is zeer snel en nauwkeurig. Door zijn bewegende kop kan hij zelfs vlammen horizontaal schieten. De resulterende bewegende “vlammen” openen een volledig nieuwe mogelijkheden bij het ontwerpen van binnen- of buitenshows.

.

Explo Flame Gun

De Explo Flame Gun is een effect voor handmatige vlammen. Met een bereik van ongeveer 2,5 meter en een futuristisch ontwerp is het de “Eye Catcher” voor elke stage. Talrijke veiligheidsaspecten, zoals een verwijderbare sleutelschakelaar, dubbele veiligheidsknop en het feit dat de Explo Flame Gun direct en zonder veel bedrading kan worden opgeborgen, zijn slechts enkele voordelen van dit effect.

.

Explo GX2

De Explo GX2 stageflame kan zowel indoor als outdoor worden gebruikt. Doordat de nozzle verwisselbaar is kunnen wij zorgen dat de Explo GX2 voor vrijwel voor ieder evenement ingezet kan worden. De maximale hoogte is ca. 6 meter

.

Explo X2 Power Flame

Deze Explo Power Flame geeft een gigantisch vuureffect op uw evenement. Dit effect produceert vlammen van wel ca. 15 meter hoog. Uiteraard is deze Power Flame daardoor alleen in de buitenlucht te gebruiken.

Neem contact op