Dream Fireworks is een professioneel en dynamisch bedrijf, met de grote vuurwerkevenmenten als core business. Dream Fireworks bestaat uit Frits Pen (creatief ontwerper), Jolanda Pen (kantoorregie) en Roy Bruinsma (praktische uitvoering). Wij worden op onze uitvalsbasis in Enschede bijgestaan door een enthousiast team van medewerkers, familie en vrijwilligers. Met één gemene deler: vuurwerk zit ons allen in het bloed!  

Dream Fireworks startte in 2004. Een jaar later stond al de eerste grote show op de rol, die van de Nijmeegse Vierdaagse. Snel volgden andere jaarlijks terugkerende mega-evenementen, zoals het Haagse Parkpop Saterday Night festival en het Vuur en Licht op het Water Aalsmeer.  Met als klap op de vuurpijl natuurlijk het Nationale Vuurwerk op Oudejaarsavond vanaf de Rotterdamse Erasmusbrug sinds 2008. In de loop der jaren hebben wij zeer grote ervaring opgedaan. Zo hebben wij vele grote (symfonische) vuurwerkshows ontworpen en met succes uitgevoerd. We hebben veel vaste partners, waarmee wij altijd met veel plezier samenwerken. 

Een enthousiast team van KIWA gecertificeerde medewerkers, die allemaal een gedegen vuurwerk opleiding hebben gehad, staat garant voor een schitterende vuurwerk show voor U op maat gemaakt. De crew is goed op elkaar ingespeeld en kunnen op alle onderdelen worden ingezet. Vooral vakmanschap en professionaliteit zijn belangrijke aspecten. Wij zijn perfectionisten in het presenteren van indrukwekkende shows.

PYROMUSICALS

Met vele jaren ervaring in de pyrotechniekindustrie zijn wij uitgegroeid tot een specialist in de kunst om de ontsteking van ons vuurwerk naar muziek te synchroniseren.

THEATERVUURWERK

Theatervuurwerk is een verzamelnaam voor alle in- en outdoor vuurwerk effecten. Hiermee kan Dream Fireworks op al uw evenementen zorgen voor een waar spektakel.

BRUILOFTSVUURWERK

Om een verpletterende indruk achter te laten tijdens uw bruiloft kan deze show een eigen unieke uitstraling krijgen die absoluut gewaardeerd zal worden door uw gasten.

WAT WIJ DOEN

Dream Fireworks is de grootste speler in Nederland qua buitenvuurwerk. Zo’n honderdvijftig maal per jaar zorgen wij ervoor dat er ergens in het land een partij kleurige explosieven de lucht in gaan.

Wij ontwerpen de show in overleg met de opdrachtgevers. Deze worden volledig via de computer op afstand geschoten. Hiervoor beschikken wij over een groot aantal zenders en ontvangers en hebben hiermee de grootste uitrusting van Nederland. Wij verzorgen ook alle noodzakelijke vergunningen, locatie onderzoek etc. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven wat u graag wilt en wij verzorgen de rest.

Maar wij zorgen niet alleen tijdens grote evenementen voor magie in de lucht. Ook voor kleinschaliger vuurwerkshows tijdens bruiloften, feesten en partijen is Dream Fireworks in te huren. Zo af en toe worden we zelfs uitgenodigd bij begrafenissen om een gepaste finale te verzorgen. Verder hebben wij nog diverse mogelijkheden voor de meest uiteenlopende effecten: knaleffecten, flameprojectors, rookeffecten en nog veel meer.

OpleidingsInstituut Voor Pyrotechniek

Naast de vuurwerkevenementen verzorgen wij ook (KIWA- gecertificeerde) opleidingen voor vuurwerkdeskundigen en het trainen van lokale, provinciale en landelijke overheden en handhaving.

OIVP is erkend door Kiwa om het examen tot Vuurwerkdeskundige af te nemen in het kader van de certificeringregeling.
Bij OIVP kunt u de cursus Groot Vuurwerk / Pyrotechnische Speciaal Effecten en Beperkt Toepasbaar Gebied volgen. Na het behalen van uw examen verkrijgt u van OIVP een getuigschrift waarmee u uw certificaat kunt aanvragen bij de KIWA.

Maak van uw speciale dag een spectaculaire show door medewerking van Dream Fireworks.
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.