LED IBC

Wij beschikken over een groot aantal LED IBC’s. Dit zijn grote vierkante kubussen die verschillende kleuren licht geven. Dit geeft een prachtig effect ter aankleding van uw evenement of feest.

Lees meer

CONFETTI

Confetti is in alle soorten en maten te verkrijgen. Naast de kleur zijn er ook diverse vormen confetti te verkrijgen, denk hierbij aan sterren of hartjes.Maar ook voor in het theater is er van alles beschikbaar. De MagicFX Powershot , Confetti Gun en Shotbase is het eenvoudigt in gebruik in combinatie met kant en klare shooters. Voor de grote festivals gebruikt Dream Fireworks de MagicFX Stadium Blaster, Stadium Shot, Stadium Shot X-Treme, Super Blaster en Super Blaster XL.

lees meer

Sparkular

Nieuw in ons assortiment. Sparkular.
Hiermee creëer je vuurwerkfonteinen, maar dan zonder vergunning. Ideaal om in te zetten op allerlei locaties en dus goed te gebruiken voor bruiloften, openingen, bedrijfsfeesten, on stage en nog veel meer. Met deze machines is er geen brandgevaar, er komt geen rook vanaf en ze zijn geurloos. Vraag ons vrijblijvend om meer informatie.

lees meer

Flames

Zoals iedereen wel eens gezien heeft kunnen flames niet ontbreken op uw evenement of festival. De Stage Flame en Flamaniac zijn zijn op dit moment het meest gebruikte product.. Naast de special effects van MagicFX beschikt Dream Fireworks over de gasvlammen van Explo. Deze gasvlammen bereiken een maximale hoogte van ca. 5 meter. Een echte aanrader van Explo is de Flame Gun.

lees meer

BALLONDECORATIE

Voor iedere gelegenheid kunnen wij diverse soorten ballondecoraties aanleveren.  Van bekende figuren tot je eigen karikatuur van ballonnen, alles kan! Van trouwerij tot winkelopening, een toffe ballondecoratie maakt het verschil. Wij zijn vooral gespecialiseerd in bijzondere ballondecoratie. Elk evenement heeft zijn eigen sfeer en met mooie passende decoratie kan dit enorm versterkt worden!

lees meer

Vallend doek

Dream Fireworks heeft het Powerdrop systeem van MagicFX in het assortiment. Dit valdoeksysteem kan voor alle onthullingen worden gebruikt. Normale hangen wij hier zwarte backdrops aan op maar een spandoek met bedrijfslogo is ook mogelijk. Doormiddel van één druk op de knop valt het doek weg en zo kunt u iets onthullen.

lees meer

CO2

CO2 geeft een heftig witte pluimeffect. Dream Fireworks kan het volgende voor uw evenement verzorgen: CO2 Gun, CO2 Jet, CO2 Power Jet en de Psyco 2 Jet. Dit is een waar succes voor ieder evenement.

lees meer