Bent u op zoek naar een vuurwerkshow? Of het nu voor een evenement is of voor een verjaardag, wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Samen bekijken we wat de speciale wensen en het budget zijn, en hoe dat in een sprankelende show kan worden gegoten. Dit alles op het ritme van een bijbehorend stuk muziek, want vuurwerkshows zijn tegenwoordig bijna altijd symfonisch.

Veiligheid staat bij ons voorop: daarom wordt de locatie bekeken en gecheckt op een goede plek voor het publiek. In de uren voorafgaand aan het feest wordt het vuurwerk opgebouwd door onze medewerkers. Tijdens de show zelf is er altijd iemand met de vereiste documenten aanwezig. Na afloop ruimen we alles natuurlijk weer op zodat alleen een kleurige herinnering overblijft.

Het enige wat u hoeft te doen is aangeven wat u graag wilt en wij verzorgen de rest.

Pyromusicals

Met vele jaren ervaring in de pyrotechniekindustrie zijn wij uitgegroeid tot een specialist in de kunst om de ontsteking van ons vuurwerk naar muziek te synchroniseren. Choreografie van enkele van de mooiste muzikale vuurwerkshows die Nederland ooit heeft gezien. We hebben in de loop der jaren een schat aan kennis opgeworpen, waardoor we een adembenemend show voor u neer kunnen zetten.

Zoals bij al onze shows, gebruiken we een elektronisch ontstekingssysteem waarmee we ‘hits’ op de cue van de noot van een lied kunnen schieten. Dit resulteert in extreem accurate timing van het vuurwerk in onze show. Vanwege de complexiteit van pyromusicals zijn de kosten een beetje hoger.

Theatervuurwerk

Theatervuuwerk (ook wel Pyrotechnische Speciale Effecten P.S.E. genoemd) is een verzamelnaam voor alle in- en outdoor vuurwerk effecten.

Dit vuurwerk kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Doordat er veel zorg en aandacht wordt besteed aan de kwaliteit en het testen van deze producten is het uitermate geschikt om in te zetten bij evenementen waar weinig afstand is tot het publiek. Denk hierbij aan fonteinen, linerockets maar tegenwoordig ook de singleshots die in de klasse T1 en T2 vallen. Zo kan Dream Fireworks op al uw evenementen zorgen voor een waar spektakel.

Bruiloftsvuurwerk

Als aanstaand bruidspaar gaan jullie natuurlijk direct enthousiast aan de slag met het organiseren van “de grote dag”. Is het niet een geweldig idee om dit een uniek extra accent te geven met een fantastische vuurwerkshow? Hierdoor zal jullie feest naar een hogere belevingssfeer worden gevoerd waardoor dit een unieke herinnering zal geven voor later.

Om een verpletterende indruk achter te laten tijdens uw bruiloft kan in overleg met u deze show een eigen unieke uitstraling krijgen die absoluut gewaardeerd zal worden door uw gasten. Deze show (binnen of buiten) kan bestaan uit vuurwerk met talloze extra mogelijkheden. Confetti, teksten of een champagne fles gevuld met fonteinen die doormiddel van een detonator door u zelf ontbrand kan worden.

Vooral een vuurwerk op uw eigen gekozen muziek, gecombineerd met een “vurig hart” met bv uw initialen in twee verbonden ringen met fonteinen is een zeer succesvolle combinatie.

Denk niet dat het niet mogelijk is vanwege de kleine ruimte. Door een uitgekiende keuze van vuurwerk en specialistisch apparatuur is (bijna) elke ruimte hiervoor geschikt.

Eco vuurwerk

Binnen de vuurwerkbranche is al geruime tijd vraag naar vuurwerk wat minder milieu belastend is voor mens, flora en fauna. In samenwerking met onze Spaanse partner hebben wij hiervoor een ontwikkeling gestart, en vanaf nu zijn wij van Dream Fireworks dan ook officieel leverancier van een lijn vuurwerk met een veel lagere milieu belasting dan traditioneel vuurwerk: EcoColor vuurwerk.

In vuurwerk word er gebruik gemaakt van diverse chemicaliën welke zorgen voor de uitstoot van de effecten, en voor de kleuren in het vuurwerk. Bij verbranding van vuurwerk komen hierbij normaal gesproken zware metalen vrij zoals lood, barium en chroom. Daarnaast komen er ook andere schadelijke stoffen vrij zoals chloriden, dioxiden, rook en fijnstof, koolstof monoxide en stikstof en zwavel oxides.
Bij de productie van EcoColor vuurwerk word het gebruik van deze zware metalen vervangen door het gebruik van niet giftige stoffen zoals lithium, natrium, kalium, rubidium en cesium. Dit resulteert in rood, oranje, violet, paars en roze effecten.

Het is geruime tijd moeilijk geweest om de kleuren groen en wit zonder het gebruik van zware metalen te produceren, maar het is sinds korte tijd ook mogelijk om deze kleuren minder milieubelastend te produceren. Op dit moment zijn dus vrijwel alle kleuren van de regenboog als EcoColor te leveren. 

Houdt er rekening mee dat het aanvragen van een vergunning bij kleine vuurwerken circa 2 weken duurt en dit kan oplopen tot 14 weken voor een grote professionele show. Bij een kleine show hanteren wij een veiligheidsafstand vanaf 40 meter naar het publiek, dit betekent 80 meter in het rond. Bij een grote professionele show hanteren wij een veiligheidsafstand vanaf 120 meter naar het publiek, dus 240 meter in het rond.

Voor locaties waar geen 40 meter haalbaar is zoals op podiums ed. hebben wij speciaal vuurwerk ontwikkeld in samenwerking met onze partner in Spanje, wat gekeurd en getest is om op korte afstand (vanaf 2 meter) te gebruiken.