Bent u op zoek naar een vuurwerkshow? Of het nu voor een evenement is of voor een verjaardag, wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Samen bekijken we wat de speciale wensen en het budget zijn, en hoe dat in een sprankelende show kan worden gegoten. Dit alles op het ritme van een bijbehorend stuk muziek, want vuurwerkshows zijn tegenwoordig bijna altijd symfonisch.

Veiligheid staat bij ons voorop: daarom wordt de locatie bekeken en gecheckt op een goede plek voor het publiek. Zowel voor bruiloften, indoor in theaters of bij buiten evenementen verzorgt Dream Fireworks spectaculaire vuurwerkshows. In de uren voorafgaand aan het feest wordt het vuurwerk opgebouwd door onze medewerkers. Tijdens de show zelf is er altijd iemand met de vereiste documenten aanwezig. Na afloop ruimen we alles natuurlijk weer op zodat alleen een kleurige herinnering overblijft.

Het enige wat u hoeft te doen is aangeven wat u graag wilt en wij verzorgen de rest.

Houdt er rekening mee dat het aanvragen van een vergunning bij kleine vuurwerken circa 2 weken duurt en dit kan oplopen tot 14 weken voor een grote professionele show. Bij een kleine show hanteren wij een veiligheidsafstand vanaf 40 meter naar het publiek, dit betekent 80 meter in het rond. Bij een grote professionele show hanteren wij een veiligheidsafstand vanaf 120 meter naar het publiek, dus 240 meter in het rond.

Voor locaties waar geen 40 meter haalbaar is zoals op podiums ed. hebben wij speciaal vuurwerk ontwikkeld in samenwerking met onze partner in Spanje, wat gekeurd en getest is om op korte afstand (vanaf 2 meter) te gebruiken.