Theatervuurwerk indoor

Indoor theatervuuwerk, ook wel Pyrotechnische Speciale Effecten (P.S.E). genoemd, is een verzamelnaam voor alle in- en outdoor vuurwerk effecten. Het betreft vuurwerk wat gebruikt kan worden in besloten ruimten. Denk hierbij aan theaters, concertzalen, en podia. Met dit podiumvuurwerk geeft u een extra dimensie aan uw show.

Dream Fireworks heeft jarenlange ervaring met indoor theatervuurwerk, en zorgt met haar binnenvuurwerk voor een waar spektakel op al uw evenementen!

 

De mogelijkheden van indoor theatervuurwerk

Bij theatervuurwerk indoor wordt er veel zorg en aandacht besteed aan de kwaliteit en het testen van deze producten. Juist door deze zorg en de strenge controles op het product is het uitermate geschikt om in te zetten bij evenementen on stage. Een vaak toegepaste type binnenvuurwerk is de bekende indoor fontein, Dit podiumvuurwerk is speciaal vervaardigd en kan, in combinatie met handhaving van de regelgeving, op een verantwoorde manier binnen gebruikt worden. Naast de bekende binnen fontein, kunt u bij theatervuurwerk voor binnen tevens denken aan gerbs, linerockets en airburst. Meerdere typen binnenvuurwerk gecombineerd zorgen voor het geweldige en wonderbaarlijke effect.

Met deze producten getimed op de show zorgen wij van Dream Fireworks dat de zaal uit z’n dak gaat! Naast deze vormen van indoor vuurwerk, bent u bij Dream Fireworks tevens aan het juiste adres voor outdoor theatervuurwerk voor bijvoorbeeld festivals en buitenevenementen.

 

Meer informatie over indoor theatervuurwerk

Wenst u meer informatie over het theatervuurwerk voor binnen? Of bent u benieuwd naar welke varianten van podiumvuurwerk Dream Fireworks nog meer kan verzorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden van het binnen theatervuurwerk voor uw show kunnen bespreken.

Neem contact op