Theatervuurwerk outdoor

Outdoor theatervuuwerk, ook wel bekend onder de naam Pyrotechnische Speciale Effecten (P.S.E.), is een verzamelnaam voor alle in- en outdoor vuurwerk effecten. Het betreft vuurwerk wat speciaal ontworpen is om te gebruiken bij buiten evenementen, Denk hierbij aan festivals, buitenconcerten en andere evenementen. Met dit buitenvuurwerk geeft u een extra dimensie aan uw buitenevenement!

Dream Fireworks heeft brede ervaring met outdoor theatervuurwerk, en zorgt met haar buitenvuurwerk voor een gegarandeerd feest bij al uw evenementen!

 

De mogelijkheden van outdoor theatervuurwerk

Theatervuurwerk outdoor wordt met veel zorg en aandacht geplaatst bij buitenevenementen, zoals de naam het al zegt. Doordat er veel zorg en aandacht wordt besteed aan de kwaliteit en het testen van deze producten is het uitermate geschikt om in te zetten bij evenementen waar weinig afstand is tot het publiek. Veelvoorkomende vormen van outdoor theatervuurwerk zijn de buiten fonteinen, singleshots en romeinse kaarsen die in de klasse T1 en T2 vallen.

Speciaal voor de evenementen waarbij het publiek vrij dicht op het podium staat hebben we Non Debris singleshots. Non Debris theatervuurwerk stoot geen afval uit bij het wegschieten van dit product. Dus geen plastic of kartonnen kapjes die naar beneden kunnen vallen tussen het publiek. Veiligheid staat bij ons op nummer 1 en zo kan Dream Fireworks op al uw evenementen zorgen voor een waar spektakel.

Met deze producten getimed op de show zorgen wij van Dream Fireworks dat het publiek uit z’n dak gaat! Naast deze vormen van outdoor vuurwerk, bent u bij Dream Fireworks tevens aan het juiste adres voor indoor theatervuurwerk, welke worden toegepast in theaters, concertzalen en op podia.

 

Meer informatie over outdoor theatervuurwerk

Wenst u meer informatie over het theatervuurwerk voor buiten? Of bent u benieuwd naar welke varianten van evenementenvuurwerk Dream Fireworks nog meer kan verzorgen? Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden van outdoor theatervuurwerk voor uw show kunnen bespreken.

Referenties

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Dream Fireworks maakt de slogan ‘Bringing fantasy to life’ waar! Jaarlijks vanaf oktober tot en met januari vindt in Attractie- & Vakantiepark Slagharen het evenement Miracle of Lights plaats met een lichtjesparade gevolgd door een avondspektakel inclusief lasers, fonteinen én vuurwerk. Voor laatst genoemde hebben wij al jaren een succesvolle samenwerking met Dream Fireworks, waarbij we iedere editie de productie nog sensationeler maken. Hierbij is er naast een focus op veiligheid ook aandacht voor het milieu.

Neem contact op