Sparkular

Nieuw bij Dream Fireworks: de Sparkular.  Hiermee creëer je spectaculaire vuurwerkfonteinen, zonder dat je daar een vergunning voor nodig hebt. Het is een innovatieve simulator waarmee vuurwerk fonteinen worden nagebootst.

 

Toepassingen van de Sparkular

De Sparkular is ideaal om in te zetten op diverse feestlocaties, zoals bruiloften, openingen, bedrijfsfeesten, on stage evenementen en nog veel meer. Met deze machine is er geen brandgevaar doordat er geen rook of vuur vrij komt. Daarnaast is het compleet geurloos. Het is dus een veilige oplossing om special effects te creëren zonder dat het publiek hierbij enig gevaar loopt. Daarnaast heeft deze simulator als voordeel dat de effecten lang blijven aanhouden. Met een beperkt aantal gram Spark FX poeder kan al een 10 minuten durende vuurwerk fontein worden neergezet.

 

Meer informatie over de Sparkular?

Benieuwd naar hoe we met de Sparkular een spetterende show neer zetten? Neem vrijblijvend contact op met Dream Fireworks zodat we kunnen bespreken hoe we dit geweldige instrument kunnen inzetten voor uw evenement!

Neem contact op